zondag 12 mei 2013

moederdag

Moederdag....


Vandaag 12 mei was het Moederdag, altijd een leuke dag die begint met een ontbijtje met de gebruikelijke cadeautjes van de kids en natuurlijk mag dan een presentje van manlief ook niet ontbreken ;).

Het was een heerlijk weekend met mijn ouders nog gezellig hier en we zijn net terug van een avondje uit eten en een aansluitend tochtje met Sir Herman door de best wel mooie Betuwe. Nu heerlijk achter een kopje groen thee...... ( sorry is gewoon lekker ) en even een stukje weg schrijven op het blog.

Afgelopen week was ik jarig en mijn ouders komen dan ook traditioneel, nu is dat altijd erg gezellig en kunnen de dames lekker shoppen en tuinieren. Pa is gezellig mee geweest tijdens het werk en het weekend de camper naar huis gehaald voor nog wat kleine werkzaamheden.

Zaterdag aan de hobby geweest met het gat onder de koelkast........


De originele koelkast is vervangen door een nieuwer exemplaar, maar deze is iets lager dan de originele. Nu hadden we al diverse rieten manden besteld....... houten bakjes etc. maar alles geen suc6. Gelukkig is de hele handel weer terug gestuurd, of retour gebracht, maar inmiddels hebben we nog steeds een nutteloos lelijk gat onder de koelkast.

Soms moet je maar meteen doen wat je als eerste binnen krijgt........ een zaterdag hobbyen maar dan is het resultaat ook bevredigend, en het past binnen de rest van het interieur.



Een functionele lade die goed functioneert op fatsoenlijke geleiders en een goede sluiting :)

Ook hebben we de bestelde Led TV gemonteerd. Online een Led TV besteld met ingebouwde DVD speler, beetje op de gok, was niet helemaal zeker of de TV in het beoogde kastje zou passen. Gelukkig ging het op de centimeter precies, hij moet schuin in en uit het kastje, maar is mooi opgeruimd tijdens het rijden.

 
Dankzij de verstelbare steun kan hij volledig uit het kastje gedraaid worden, zodat we van overal goed kunnen kijken. Nu nog aan het twijfelen of we een DVBT antenne nemen of een schotel, wel dan niet automatisch. Nu is het zo dat we niet veel TV kijken, en het meer voor de kids is om af en  toe een dvdtje te kijken.



Nu heeft het volgende projectje zich alweer laten zien, of liever gezegd niet laten zien..... De tank meter voor het vers water doet het niet. De tank volledig gevuld en de meter geeft nog steeds leeg aan... Meter zelf doet het wel maar denk dat het bij de tank niet helemaal goed zit. Al even eronder gekeken maar ik zie enkel 3 kunststof tanken met verder geen bedrading of iets anders.......

Op naar de volgende uitdaging..........


Fijne Moederdag nog ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten